Menü Bezárás

Szakmaismereti versenyek 2020.

A korona vírust megelőző intézkedésekkel összhangban, ezúton tájékoztatjuk a versenyzőket és a pedagógusokat, hogy a

  • Gép-ésszel verseny döntőjét elhalasztjuk. Az új dátumról értesítést küldünk a döntőbe jutó csapatoknak.

  • Épít-ésszel verseny döntő dátumát (03.20.) elhalasztjuk. Az új dátumról értesítést küldünk a döntőbe jutó csapatoknak.

  • AutóMánia verseny I. fordulója 2020.03.11 éjfélkor véget ért, a II. fordulóba jutó csapatokat értesítettük. A II. forduló üzemlátogatásainak időpontjáról, értesítést küldünk a csapatoknak. A döntő dátumát (04.02.) elhalasztjuk. Az új dátumról tájékoztatást küldünk a döntőbe jutó csapatoknak.

  • Villany-Ász verseny II. fordulója részben már lezajlott, azok a csapatok, akik még nem voltak gyakorlati feladaton és céglátogatáson, sajnos ezeket az alkalmakat töröltük, későbbi időpontban lesznek megtartva. A döntő dátumát (03.27.) elhalasztjuk. Az új dátumról értesítést küldünk a döntőbe jutó csapatoknak.

Megértésüket köszönjük!

Elindultak a szakmaismereti versenyeink! Jelentős és izgalmas változásokat hoztunk a versenyekbe, melyről a verseny kiírásokban már olvashattok!

Kattintsatok a logókra!

Villamosipar, gépipar, járműtechnika és építőipar. 2019/20-as tanévben is ezeken a területeken tehetik próbára magukat tavasszal az általános iskolák 6-7. osztályos tanulói.

Figyelem, kreativitás, játék, csapat munka, versenyzés, kézügyesség, kutató munka, információ feldolgozás. Erre mind szükség van, hogy a csapat eljusson a döntőig. Természetesen kell egy lelkes pedagógus is, aki segíti, mentorálja, összetartja a versenyzőket, segít megszűrni és megérteni az információkat.

A másfél hónapon át tartó 3 fordulós verseny alatt az adott szakmacsoportról kapnak elméleti és gyakorlati információkat a csapatok, így alaposan megismerhetik a területet.