Menü Bezárás

Szakmaismereti versenyek 2020.

A korona vírust megelőző intézkedésekkel összhangban, ezúton tájékoztatjuk a versenyzőket és a pedagógusokat, hogy a
  • Gép-ésszel verseny döntőjét 2020.06.17-én 10.00-kor megtartjuk! A dátumról értesítést küldtünk a döntőbe jutó csapatoknak.
  • Épít-ésszel verseny döntő várható dátuma 2020. szeptember 11. péntek 10.00. Erről értesítést küldtünk a döntőbe jutó csapatoknak.
  • AutóMánia verseny I. fordulója 2020.03.11 éjfélkor véget ért, a II. fordulóba jutó csapatokat értesítettük. A II. forduló üzemlátogatásait ősszel folytatjuk, melyeknek pontos dátumáról augusztus utolsó hetében értesítést küldünk a csapatoknak. A döntő várható dátuma: 2020.10.02. péntek 10.00.
  • Villany-Ász verseny II. fordulója részben már lezajlott, azok akik nem nem kerültek sorra a gyakorlati feladatok megoldásában,  szeptemberben pótolni fogják. A dátumokról szeptember elején értesítést küldünk az érintett csapattagoknak. A döntő tervezett dátumát október közepére tervezzük.
Megértésüket köszönjük!

Elindultak a szakmaismereti versenyeink! Jelentős és izgalmas változásokat hoztunk a versenyekbe, melyről a verseny kiírásokban már olvashattok!

Kattintsatok a logókra!

Villamosipar, gépipar, járműtechnika és építőipar. 2019/20-as tanévben is ezeken a területeken tehetik próbára magukat tavasszal az általános iskolák 6-7. osztályos tanulói.

Figyelem, kreativitás, játék, csapat munka, versenyzés, kézügyesség, kutató munka, információ feldolgozás. Erre mind szükség van, hogy a csapat eljusson a döntőig. Természetesen kell egy lelkes pedagógus is, aki segíti, mentorálja, összetartja a versenyzőket, segít megszűrni és megérteni az információkat.

A másfél hónapon át tartó 3 fordulós verseny alatt az adott szakmacsoportról kapnak elméleti és gyakorlati információkat a csapatok, így alaposan megismerhetik a területet.