Menü Bezárás

#ajelenajövőd! Pályaorientációs tábor

A táborban érdekes és hasznos programokon keresztül olyan élményeket szerezhetsz, melyek nagy segítséget nyújthatnak a pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntésedhez. Idei program játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon, önismereti feladatokon keresztül rendkívül széles körben mutatja be a szakmák világát. A táborba 5-6-7. osztályos gyermekeket várunk!

A táborok részletes programja az oldal alján, a dátum kiválasztásánál olvasható.

Jelentkezés online az alábbi linken: Jelentkezés A táboraink beteltek!

Jelentkezés határideje: 2020. június 8.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el. Minden táborba maximum 14 főt fogadunk.

A tábor a résztvevőknek INGYENES, teljes költségét a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és Baranya megye vállalkozói finanszírozzák. A gyermekek tízórait, 2 fogásos ebédet és uzsonnát kapnak, valamint fizetjük a belépő díjakat, a céglátogatások utazási költségeit, a foglalkozások alapanyagát és a gyermekek biztosítását. A táborban pedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel, az utazásokhoz felnőtt kísérőket biztosítunk.

A tábor fő helyszíne: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. és a foglalkozások, céglátogatások helyszínei.

A koronavírus járványra való tekintettel fokozottan figyelünk a higiéniai szabályok betartására. A programok változásának jogát fenntartjuk!

További információ: Purger Valéria – pályaválasztási tanácsadó 20/530-1503

Tóth Dániel tanműhely