Hírek

<<< Vissza

2017.09.19

XXI. századi technológia a MÁV-nál


A MÁV-csoport a vasút iránt érdeklődő fiatalok részére nyílt napot szervez „XXI. századi technológia a MÁV-nál” címmel 2017. szeptember 27-én 10.00 – 16.00 óráig.

A rendezvény során a MÁV-csoport szolgáltatási lánca és az ehhez illeszkedő modern technológiák történnek a bemutatásra annak érdekében, hogy a szakmák kapcsolódási pontjait, egymásra hatását megismertessék a fiatalokkal. A rendezvényre az egyetemi hallgatókon és a MÁV-csoporttal együttműködő szakgimnáziumok tanulóikon túl a vasút iránt érdeklődő középiskolai diákokat és tanárokat is várják. A bemutatásra kerülő szakmai területek: beruházás, biztosítóberendezések, távközlés, erősáram, informatika, gazdasági terület, pályaépítés, pályakarbantartás, pályadiagnosztika, járműfejlesztés, járműkarbantartás, forgalom, gépészet.

Program:

9:00-10:00 Helyszíni regisztráció

10:00-10:15 Megnyitó

10:15-16:00 Interaktív szakmaszigetek

16:00 Zárás

Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.

A nyílt napon történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2017. szeptember 25-ig a MÁV-csoport honlapján lehet megtenni. A Vasúttörténeti Parkba a belépés a regisztráció alapján diákigazolvány, illetve személyi igazolvány felmutatásával ingyenes.

További információk:
Gerley Katalin
+36 1 511 3422
gerley.katalin@mav.hu

HÍREK
Felhívás tehetséges diákok számára
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara két felhívást tett közzé iskolák és tehetséges diákok számára: Mutassa be iskolája tehetségeit a XI. Szakma Sztár Fesztiválon! Legyél te az egyik élő videós műsorvezető a Szakma Sztár Fesztiválon!
tovább >>

Elérhető az AutóMánia verseny totója
Megnyitottuk az AutóMánia szakmaismereti verseny jelentkezési felületét, valamint a verseny első fordulójának feladatsorát, melyet 2018. február 19-ig lehet elérni.
tovább >>

Vidéki iskola diákja lett a közönségdíjas alkotó
A 3D és Én kreatív versenyen a legtöbb közönségszavazatot a Kereszt c. modell kapta. A modell készítője egy vidéki iskolában tanuló diák, aki 2018. február 1-jén kapta meg jutalmát.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: