Hírek

<<< Vissza

2015.11.20

Gépipartól a vendéglátásig, Mágocstól Villányig


Az elmúlt napokban több mint kétszáz 8. évfolyamos diák vett részt üzemlátogatáson a megye különböző pontjain.

A program szoros volt, de kétségtelen, hogy a tapasztalatszerzés leghatékonyabb módja, ha valódi munkakörnyezetben ismerkedhettek a szakemberek munkájával. Fontos, hogy nyitott szemmel járjatok, mert a jövőtök múlik azon a döntésen, amit néhány héten belül meghoztok.

Az üzemlátogatásokat és a szakmabemutató rendezvényeket is azért szervezzük nektek, hogy legyen alkalmatok megismerni a szakmákat, a szakmákhoz kapcsolódó eszközöket és munkafolyamatokat, feltehessétek kérdéseiteket akár ha bizonytalanok vagytok a döntésetekben, akár ha alaposabb ismereteket szeretnétek begyűjteni.

Örülünk, hogy ilyen sokan éltetek a lehetőséggel és részt vettetek a novemberi programokon!

Várunk Benneteket a decemberi rendezvényekre is, figyeljétek a szünet előtt induló vetélkedőt! Hívjátok el barátaitokat, ismerőseiteket is! Bízunk benne, hogy egyre többen bekapcsolódnak a pécsiek, a gimisek és a 7. évfolyamosok is!

HÍREK
Modern technológiák a MÁV-nál
A vasút iránt érdeklődő diákok részére ismételten megrendezésre kerül a „Modern technológiák a MÁV-nál” című Nyílt nap 2018. április 4-én, melynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása.
tovább >>

Zajlanak a kamarai szakmaismereti versenyek
Közel száz csapat jelentkezett a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében zajló gépipari, villamos ipari és járműtechnikai szakmaismereti versenyekre. A második fordulós látogatások folyamatosan zajlanak, eddig 18 csapat tett üzemlátogatást, ez a szám még csak a kezdet.
tovább >>

Felhívás tehetséges diákok számára
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara két felhívást tett közzé iskolák és tehetséges diákok számára: Mutassa be iskolája tehetségeit a XI. Szakma Sztár Fesztiválon! Legyél te az egyik élő videós műsorvezető a Szakma Sztár Fesztiválon!
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: