Hírek

<<< Vissza

2015.11.20

Gépipartól a vendéglátásig, Mágocstól Villányig


Az elmúlt napokban több mint kétszáz 8. évfolyamos diák vett részt üzemlátogatáson a megye különböző pontjain.

A program szoros volt, de kétségtelen, hogy a tapasztalatszerzés leghatékonyabb módja, ha valódi munkakörnyezetben ismerkedhettek a szakemberek munkájával. Fontos, hogy nyitott szemmel járjatok, mert a jövőtök múlik azon a döntésen, amit néhány héten belül meghoztok.

Az üzemlátogatásokat és a szakmabemutató rendezvényeket is azért szervezzük nektek, hogy legyen alkalmatok megismerni a szakmákat, a szakmákhoz kapcsolódó eszközöket és munkafolyamatokat, feltehessétek kérdéseiteket akár ha bizonytalanok vagytok a döntésetekben, akár ha alaposabb ismereteket szeretnétek begyűjteni.

Örülünk, hogy ilyen sokan éltetek a lehetőséggel és részt vettetek a novemberi programokon!

Várunk Benneteket a decemberi rendezvényekre is, figyeljétek a szünet előtt induló vetélkedőt! Hívjátok el barátaitokat, ismerőseiteket is! Bízunk benne, hogy egyre többen bekapcsolódnak a pécsiek, a gimisek és a 7. évfolyamosok is!

HÍREK
Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! tábor
Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! pályaorientációs tábor. A tábor férőhelyei hamar beteltek, a gyerekek izgatottan várják a programokat.
tovább >>

Made in Kecskemét - Meglátogattuk a Mercedes-Benz autógyárat
2018. június 4-én az AutóMánia Szakmaismereti Verseny döntős csapatai jutalomként egynapos kiránduláson vettek részt, melynek célállomása a kecskeméti Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. volt.
tovább >>

Látogass el a budapesti EuroSkills versenyekre!
2018-ban Közép-Kelet-Európában először hazánk rendezi meg a EuroSkills versenyt. A EuroSkills a fiatal szakemberek Európa-bajnoksága, látványos bemutatója a szakmáknak és a legfrissebb európai fejlesztéseknek.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: