Hírek

<<< Vissza

2015.11.20

Gépipartól a vendéglátásig, Mágocstól Villányig


Az elmúlt napokban több mint kétszáz 8. évfolyamos diák vett részt üzemlátogatáson a megye különböző pontjain.

A program szoros volt, de kétségtelen, hogy a tapasztalatszerzés leghatékonyabb módja, ha valódi munkakörnyezetben ismerkedhettek a szakemberek munkájával. Fontos, hogy nyitott szemmel járjatok, mert a jövőtök múlik azon a döntésen, amit néhány héten belül meghoztok.

Az üzemlátogatásokat és a szakmabemutató rendezvényeket is azért szervezzük nektek, hogy legyen alkalmatok megismerni a szakmákat, a szakmákhoz kapcsolódó eszközöket és munkafolyamatokat, feltehessétek kérdéseiteket akár ha bizonytalanok vagytok a döntésetekben, akár ha alaposabb ismereteket szeretnétek begyűjteni.

Örülünk, hogy ilyen sokan éltetek a lehetőséggel és részt vettetek a novemberi programokon!

Várunk Benneteket a decemberi rendezvényekre is, figyeljétek a szünet előtt induló vetélkedőt! Hívjátok el barátaitokat, ismerőseiteket is! Bízunk benne, hogy egyre többen bekapcsolódnak a pécsiek, a gimisek és a 7. évfolyamosok is!

HÍREK
Szakma Sztár 2019 – egy édesanya szemével
Egy pályaorientációs tanácsadó…mégsem. Egy édesanya lelkesedése és szorongásai a 12. Szakma Sztár fesztiválon
tovább >>

Ésszel és kézzel építettek az „Épít-ésszel” verseny döntősei
Tetőcserép felrakása, állvány szerelése, csempemozaik lerakása és még sok más gyakorlati feladat várta a Épít-ésszel építőipari szakmaismereti verseny döntőseit.
tovább >>

Épít-Ésszel szakmaismereti verseny
Az Épít-Ésszel Baranyában címet viselő szakmaismereti megmérettetésre a baranyai általános iskolák 6., 7. és 8. osztályos tanulói jelentkezhetnek. A 3 fordulós pályaválasztási verseny lehetőséget ad az építőipari szakmákkal való ismerkedésre. Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik még bizonytalanok a pályaválasztásban és azoknak, akik érdeklődnek az építőipar iránt.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: