Hírek

<<< Vissza

2015.11.20

Gépipartól a vendéglátásig, Mágocstól Villányig


Az elmúlt napokban több mint kétszáz 8. évfolyamos diák vett részt üzemlátogatáson a megye különböző pontjain.

A program szoros volt, de kétségtelen, hogy a tapasztalatszerzés leghatékonyabb módja, ha valódi munkakörnyezetben ismerkedhettek a szakemberek munkájával. Fontos, hogy nyitott szemmel járjatok, mert a jövőtök múlik azon a döntésen, amit néhány héten belül meghoztok.

Az üzemlátogatásokat és a szakmabemutató rendezvényeket is azért szervezzük nektek, hogy legyen alkalmatok megismerni a szakmákat, a szakmákhoz kapcsolódó eszközöket és munkafolyamatokat, feltehessétek kérdéseiteket akár ha bizonytalanok vagytok a döntésetekben, akár ha alaposabb ismereteket szeretnétek begyűjteni.

Örülünk, hogy ilyen sokan éltetek a lehetőséggel és részt vettetek a novemberi programokon!

Várunk Benneteket a decemberi rendezvényekre is, figyeljétek a szünet előtt induló vetélkedőt! Hívjátok el barátaitokat, ismerőseiteket is! Bízunk benne, hogy egyre többen bekapcsolódnak a pécsiek, a gimisek és a 7. évfolyamosok is!

HÍREK
IT és TI informatikai előadás sorozat
Idén második alkalommal kerül megrendezésre az informatikai előadássorozat.
tovább >>

Nyílt nap a Hauni Hungariánál 2018. szeptember 22.-én
A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira – gyere el, nézd meg, próbáld ki!
tovább >>

Élményalapú tanulás – II. Pécsi Tanuló Fesztivál
Szeptember 21-én 13 órától a Kossuth téren a gyerekek részére önismereti foglalkozásokkal, szüleiknek rendhagyó továbbtanulási szülői értekezlettel készül a kamara pályaorientációs csapata.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: