Hírek

<<< Vissza

2016.01.06

Középiskolások figyelem! PTE MIK nyílt nap január 15-én!


Januári nyílt napján is érdekes programokkal várja az érdeklődőket a PTE Műszaki és Informatikai Kar.

Hőkamera, ordítóverseny zajszintmérővel, pneumatikus játék...csak néhány példa a programból, ami rád vár, ha ellátogatsz a PTE Műszaki és Informatikai Kar jövő hét pénteki rendezvényére. Részt vehetsz laborbejáráson, üzemlátogatáson is ... és nem utolsósorban beszerezhetsz minden információt az induló szakokról, valamint a duális képzés előnyeiről.

 
A részletes programot itt letöltheted!

 
A PTE honlapján további információkat pedig itt találsz:

http://www.mik.pte.hu/hir/Nyilt_Nap_1

HÍREK
Modern technológiák a MÁV-nál
A vasút iránt érdeklődő diákok részére ismételten megrendezésre kerül a „Modern technológiák a MÁV-nál” című Nyílt nap 2018. április 4-én, melynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása.
tovább >>

Zajlanak a kamarai szakmaismereti versenyek
Közel száz csapat jelentkezett a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében zajló gépipari, villamos ipari és járműtechnikai szakmaismereti versenyekre. A második fordulós látogatások folyamatosan zajlanak, eddig 18 csapat tett üzemlátogatást, ez a szám még csak a kezdet.
tovább >>

Felhívás tehetséges diákok számára
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara két felhívást tett közzé iskolák és tehetséges diákok számára: Mutassa be iskolája tehetségeit a XI. Szakma Sztár Fesztiválon! Legyél te az egyik élő videós műsorvezető a Szakma Sztár Fesztiválon!
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: