Hírek

<<< Vissza

2018.03.27

Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg! - Szakmák éjszakája Baranyában


Megtapasztalnád, milyen mester lennél? Nem csak néznéd, hanem ki is próbálnád milyen a gyakorlatban egy munkatevékenység? Ha nem csak az előadásszerű középiskolai nyílt napokra vágysz, hanem interaktív információszerzésre, vegyél részt Te is a Szakmák éjszakáján 2018. április 13-án 18:00-22:00 óra között!

A Szakmák éjszakája több száz színes programmal nyújt élményt és ad információt az érdeklődők számára az ország egész területén. Baranya megyében Bólyban, Komlón, Mohácson, Pécsett, Pécsváradon, Sásdon és Siklóson lehet résztvenni a szakmaismereti és információs programokon. Egy kis ízelítő a baranyai programokból a teljesség igénye nélkül: Komlón Tervezz saját kulcstartót! Saját ötleteidet beépítve elkészítheted és hazaviheted a 3D nyomtatóval létrehozott munkádat; Mohácsi Radnótiban Kicsi és nagy kereplők készítése szakmai irányítás mellett, Pécsváradon Lesz sütnivalód?! - kolbásztöltés felsőfokon, vákuum alatt; Pécsett a Zipernowskyban A webhelyesarcúak. Hogyan tudasd a világgal, hogy mit tudsz, mid van, mire vagy képes? Készítsünk webalpot! az Angsterben "Iron man" – Lemezhulladékból szobor készítése modellek alapján.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara vidékiek igénye esetén autóbusszal segíti az érdeklődő diákok el-, és hazajutását, mellyel kapcsolatosan pályaorientációs tanácsadóinktól Purger Valériától a +36 72 507 127 számon vagy Strasz Esztertől a +36 72 507 153 telefonszámon lehet információt kérni.

Plakát

A programokról bővebb információk szerezhetők az alábbi weboldalakon:

Pécsi Szakképzési Centrum kapcsolódó oldala

Szakmák éjszakája 2018

 

HÍREK
IT és TI informatikai előadás sorozat
Idén második alkalommal kerül megrendezésre az informatikai előadássorozat.
tovább >>

Nyílt nap a Hauni Hungariánál 2018. szeptember 22.-én
A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira – gyere el, nézd meg, próbáld ki!
tovább >>

Élményalapú tanulás – II. Pécsi Tanuló Fesztivál
Szeptember 21-én 13 órától a Kossuth téren a gyerekek részére önismereti foglalkozásokkal, szüleiknek rendhagyó továbbtanulási szülői értekezlettel készül a kamara pályaorientációs csapata.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: