Hírek

<<< Vissza

2018.09.19

Nyílt nap a Hauni Hungariánál 2018. szeptember 22.-én


A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira – gyere el, nézd meg, próbáld ki!

Itt a lehetőség, hogy betekints egy világszínvonalú gépgyártó üzem kulisszái mögé. Gyere el a Hauni Hungaria pécsi nyílt napjára és nézd meg, hogyan dolgozik több mint 1300 munkatársunk, hogyan készülnek piacvezető termékeink.

2018. szeptember 22-én, szombaton, 8:00 és 13:00 között vár az üzem minden szakmaválasztás előtt álló fiatalt, álláskeresőt vagy csak egyszerűen a műszaki szakmák iránt érdeklődőt gyárunkban, a Pécs, Móra Ferenc utca 72. cím alatt.

 

A programok:

- A Hauni Hungaria bemutatkozó prezentációja, amelyből megtudhatod, mit is jelent a jelenkor műszaki csúcstechnológiáját használni, sőt, gyártani.

- Gyárlátogatás, amelyen be is mutatjuk ezeket a berendezéseket.

A gyárlátogatás után többféle program és szakmai bemutató közül választhatsz. Ezeken munkatársaink segítségével többféle berendezést ki is próbálhatsz, sőt, hazavihető munkadarabokat is készíthetsz.

A választható programok:

- Forgácsolás

- Esztergálás

- Drót- és lemezhajtogatás

- Lakatos feladatok

- Logikai tesztek

- Pályaorientációs- és karrier tanácsadása kamara szervezésében

A Hauni telephelyének teljes területén a zárt cipő viselése és a megfelelő biztonsági és munkavédelmi szabályok betartása kötelező!

HÍREK
Szakma Sztár 2019 – egy édesanya szemével
Egy pályaorientációs tanácsadó…mégsem. Egy édesanya lelkesedése és szorongásai a 12. Szakma Sztár fesztiválon
tovább >>

Ésszel és kézzel építettek az „Épít-ésszel” verseny döntősei
Tetőcserép felrakása, állvány szerelése, csempemozaik lerakása és még sok más gyakorlati feladat várta a Épít-ésszel építőipari szakmaismereti verseny döntőseit.
tovább >>

Épít-Ésszel szakmaismereti verseny
Az Épít-Ésszel Baranyában címet viselő szakmaismereti megmérettetésre a baranyai általános iskolák 6., 7. és 8. osztályos tanulói jelentkezhetnek. A 3 fordulós pályaválasztási verseny lehetőséget ad az építőipari szakmákkal való ismerkedésre. Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik még bizonytalanok a pályaválasztásban és azoknak, akik érdeklődnek az építőipar iránt.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: