Hírek

<<< Vissza

2018.09.19

Nyílt nap a Hauni Hungariánál 2018. szeptember 22.-én


A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira – gyere el, nézd meg, próbáld ki!

Itt a lehetőség, hogy betekints egy világszínvonalú gépgyártó üzem kulisszái mögé. Gyere el a Hauni Hungaria pécsi nyílt napjára és nézd meg, hogyan dolgozik több mint 1300 munkatársunk, hogyan készülnek piacvezető termékeink.

2018. szeptember 22-én, szombaton, 8:00 és 13:00 között vár az üzem minden szakmaválasztás előtt álló fiatalt, álláskeresőt vagy csak egyszerűen a műszaki szakmák iránt érdeklődőt gyárunkban, a Pécs, Móra Ferenc utca 72. cím alatt.

 

A programok:

- A Hauni Hungaria bemutatkozó prezentációja, amelyből megtudhatod, mit is jelent a jelenkor műszaki csúcstechnológiáját használni, sőt, gyártani.

- Gyárlátogatás, amelyen be is mutatjuk ezeket a berendezéseket.

A gyárlátogatás után többféle program és szakmai bemutató közül választhatsz. Ezeken munkatársaink segítségével többféle berendezést ki is próbálhatsz, sőt, hazavihető munkadarabokat is készíthetsz.

A választható programok:

- Forgácsolás

- Esztergálás

- Drót- és lemezhajtogatás

- Lakatos feladatok

- Logikai tesztek

- Pályaorientációs- és karrier tanácsadása kamara szervezésében

A Hauni telephelyének teljes területén a zárt cipő viselése és a megfelelő biztonsági és munkavédelmi szabályok betartása kötelező!

HÍREK
Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád világbajnoka!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az adott versenyszám szakmai támogatója együttesen várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat szakmájukban a fiatal szakemberek bajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.
tovább >>

Karácsonyfa díszítés forrasztópákával
Nyomtatott áramkör, dióda, led lámpa, forrasztóón és sok minden más. Különleges fenyőfa készült, nem hétköznapi módon. Rendhagyó technika óra a Zipernowszky Szakgimnáziumban
tovább >>

OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: