Hírek

<<< Vissza

2018.03.22

Modern technológiák a MÁV-nál


A vasút iránt érdeklődő diákok részére ismételten megrendezésre kerül a „Modern technológiák a MÁV-nál” című Nyílt nap 2018. április 4-én, melynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása.

Azoknak a középiskolás diákoknak és egyetemi hallgatóknak rendezik meg a nyílt napot, akik
 - jövőbeli munkahelyként a vasútvállalatban gondolkodnak,
 - a MÁV tevékenységeit közelebbről szeretnék megismerni,
 - érdeklődnek a MÁV ösztöndíj programja iránt,
 - szeretnének részt venni a MÁV-csoport pályakezdő diplomás programjában.

Bemutatott szakterületek: értékesítés, üzemeltetés, járműfejlesztés, járműkarbantartás, távközlés, erősáram, biztosítóberendezések, forgalom, pályaépítés, pályafenntartás, pályadiagnosztika, informatika, beruházás, HR, MÁV-HÉV.

A Nyílt napon történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2018. április 2-ig az alábbi linken a MÁV-csoport honlapján lehet megtenni. A Vasúttörténeti Parkba a belépés a regisztráció alapján a diákigazolvány, illetve a személyi igazolvány felmutatásával ingyenes.

A regisztrációval kapcsolatos kérdésekkel Gerley Katalintól lehet információt szerezni valamely elérhetőségen:
+361 511 3422
gerley.katalin@mav.hu

Nyílt nap időpontja: 2018. április 4. (szerda) 10.00 – 14.00

Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai út 95.

További információk:
Weboldal
Facebook esemény
Mobil aplikáció
 

HÍREK
„Fedezd fel Önmagad!” - Pályaorientációs tábor
2018. június 25-29 között egyhetes pályaorientációs tábort szervez a kamara 5-6-7. osztályos általános iskolás gyermekek részére.
tovább >>

Mi is kipróbáltuk magunkat a Szakmák Éjszakáján
Magyarország 166 településén – többek között Pécsett is – izgalmas programok várták a Szakmák Éjszakája iránt érdeklődő kicsiket és nagyokat 2018. április 13-án. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által harminc vidéki diák jutott el a rendezvényre.
tovább >>

Kanizsaiak a Villany-ászok
2018. április 13-án tartotta meg a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Villany-Ász Szakmaismereti Verseny döntőjét. A verseny győztese a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kanizsai Dorottya Általános Iskolájának csapata lett.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: