Hírek

<<< Vissza

2014.04.14

Könyvkötő és nyomtatvány feldolgozó és fehérnemű készítő-és kötöttáru összeállító szakmai képzés indul a Budai-Városkapu Szakiskolában


A Budai–Városkapu Iskola Fehérhegyi Szakiskola és Speciális Szakiskola 2014 szeptemberében, Pécsett, a Pákolitz István u. 33-ban könyvkötő és nyomtatvány feldolgozó és fehérnemű készítő-és kötöttáru összeállító szakmai képzést indít.

Szeretettel várunk minden olyan fiatalt, akinek befejezett 8 osztálya van és szeretne gépekkel, üzemi körülmények között dolgozni.
Ha valamelyik szakmát kitanulod, akkor dolgozhatsz pl. nyomdában vagy varrodában.
A 3 év alatt iskolai tanműhelyben és tanulószerződéssel, ösztöndíjjal valamilyen cégnél tanulhatod a szakmai gyakorlatot.
 
Érdeklődni, jelentkezni lehet:
levélcím: Budai–Városkapu Iskola, Fehérhegyi Szakiskola 7629 Pécs, Komlói út 58.
személyesen: Pécs, Pákolitz István u.33.
tel/fax:06 72 239758
mobil: 06 30 998 9733
email: frankel@budaivaroskapu.hu
honlap: www.budaivaroskapu.hu/frankel

 

 

 

HÍREK
Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád világbajnoka!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az adott versenyszám szakmai támogatója együttesen várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat szakmájukban a fiatal szakemberek bajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.
tovább >>

Karácsonyfa díszítés forrasztópákával
Nyomtatott áramkör, dióda, led lámpa, forrasztóón és sok minden más. Különleges fenyőfa készült, nem hétköznapi módon. Rendhagyó technika óra a Zipernowszky Szakgimnáziumban
tovább >>

OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: