Hírek

<<< Vissza

2014.04.14

Könyvkötő és nyomtatvány feldolgozó és fehérnemű készítő-és kötöttáru összeállító szakmai képzés indul a Budai-Városkapu Szakiskolában


A Budai–Városkapu Iskola Fehérhegyi Szakiskola és Speciális Szakiskola 2014 szeptemberében, Pécsett, a Pákolitz István u. 33-ban könyvkötő és nyomtatvány feldolgozó és fehérnemű készítő-és kötöttáru összeállító szakmai képzést indít.

Szeretettel várunk minden olyan fiatalt, akinek befejezett 8 osztálya van és szeretne gépekkel, üzemi körülmények között dolgozni.
Ha valamelyik szakmát kitanulod, akkor dolgozhatsz pl. nyomdában vagy varrodában.
A 3 év alatt iskolai tanműhelyben és tanulószerződéssel, ösztöndíjjal valamilyen cégnél tanulhatod a szakmai gyakorlatot.
 
Érdeklődni, jelentkezni lehet:
levélcím: Budai–Városkapu Iskola, Fehérhegyi Szakiskola 7629 Pécs, Komlói út 58.
személyesen: Pécs, Pákolitz István u.33.
tel/fax:06 72 239758
mobil: 06 30 998 9733
email: frankel@budaivaroskapu.hu
honlap: www.budaivaroskapu.hu/frankel

 

 

 

HÍREK
Felhívás tehetséges diákok számára
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara két felhívást tett közzé iskolák és tehetséges diákok számára: Mutassa be iskolája tehetségeit a XI. Szakma Sztár Fesztiválon! Legyél te az egyik élő videós műsorvezető a Szakma Sztár Fesztiválon!
tovább >>

Elérhető az AutóMánia verseny totója
Megnyitottuk az AutóMánia szakmaismereti verseny jelentkezési felületét, valamint a verseny első fordulójának feladatsorát, melyet 2018. február 19-ig lehet elérni.
tovább >>

Vidéki iskola diákja lett a közönségdíjas alkotó
A 3D és Én kreatív versenyen a legtöbb közönségszavazatot a Kereszt c. modell kapta. A modell készítője egy vidéki iskolában tanuló diák, aki 2018. február 1-jén kapta meg jutalmát.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: