Hírek

<<< Vissza

2018.09.19

Élményalapú tanulás – II. Pécsi Tanuló Fesztivál


Szeptember 21-én 13 órától a Kossuth téren a gyerekek részére önismereti foglalkozásokkal, szüleiknek rendhagyó továbbtanulási szülői értekezlettel készül a kamara pályaorientációs csapata.

Ebbe az őszi délutáni programba a pályaorientációs csapat olyan játékos önismereti foglalkozásokat tett bele, amely segíthet a megfelelő pályaorientációs irányokat meghatározni, vagy akár már a döntést is meghozni. A fiatalok többsége még mindig külső hatásra választ pályát, melyben erősen érződik a család, sőt a média hatása is, pedig egy egész életen át csak az egyéni érdeklődés és a belső mozgatóerő okozhat elégedettséget és sikert. A csapat trénere 60 percben segít elmozdítani a gyerek „belső iránytűjét” a vágyott szakma, hivatás irányába.

 A rendhagyó szülői értekezleten a szülők, az iskolarendszerről és a továbbtanulásról kapnak széleskörű tájékoztatást, hogy alapos információk birtokában a lehető legjobb pályaválasztási döntésre segítsék a gyermekeiket.

 Várjuk Önöket!

 

HÍREK
Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád világbajnoka!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az adott versenyszám szakmai támogatója együttesen várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat szakmájukban a fiatal szakemberek bajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.
tovább >>

Karácsonyfa díszítés forrasztópákával
Nyomtatott áramkör, dióda, led lámpa, forrasztóón és sok minden más. Különleges fenyőfa készült, nem hétköznapi módon. Rendhagyó technika óra a Zipernowszky Szakgimnáziumban
tovább >>

OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: