Hírek

<<< Vissza

2018.09.19

Élményalapú tanulás – II. Pécsi Tanuló Fesztivál


Szeptember 21-én 13 órától a Kossuth téren a gyerekek részére önismereti foglalkozásokkal, szüleiknek rendhagyó továbbtanulási szülői értekezlettel készül a kamara pályaorientációs csapata.

Ebbe az őszi délutáni programba a pályaorientációs csapat olyan játékos önismereti foglalkozásokat tett bele, amely segíthet a megfelelő pályaorientációs irányokat meghatározni, vagy akár már a döntést is meghozni. A fiatalok többsége még mindig külső hatásra választ pályát, melyben erősen érződik a család, sőt a média hatása is, pedig egy egész életen át csak az egyéni érdeklődés és a belső mozgatóerő okozhat elégedettséget és sikert. A csapat trénere 60 percben segít elmozdítani a gyerek „belső iránytűjét” a vágyott szakma, hivatás irányába.

 A rendhagyó szülői értekezleten a szülők, az iskolarendszerről és a továbbtanulásról kapnak széleskörű tájékoztatást, hogy alapos információk birtokában a lehető legjobb pályaválasztási döntésre segítsék a gyermekeiket.

 Várjuk Önöket!

 

HÍREK
Valódi szakmák virtuális szemüvegen keresztül
Október közepén indult útnak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztást támogató „Szakmavilág” roadshow kamionja. November 20-án érkezik Pécsre.
tovább >>

IT és TI informatikai előadás sorozat
Idén második alkalommal kerül megrendezésre az informatikai előadássorozat.
tovább >>

Nyílt nap a Hauni Hungariánál 2018. szeptember 22.-én
A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira – gyere el, nézd meg, próbáld ki!
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: