Hírek

<<< Vissza

2018.09.19

Élményalapú tanulás – II. Pécsi Tanuló Fesztivál


Szeptember 21-én 13 órától a Kossuth téren a gyerekek részére önismereti foglalkozásokkal, szüleiknek rendhagyó továbbtanulási szülői értekezlettel készül a kamara pályaorientációs csapata.

Ebbe az őszi délutáni programba a pályaorientációs csapat olyan játékos önismereti foglalkozásokat tett bele, amely segíthet a megfelelő pályaorientációs irányokat meghatározni, vagy akár már a döntést is meghozni. A fiatalok többsége még mindig külső hatásra választ pályát, melyben erősen érződik a család, sőt a média hatása is, pedig egy egész életen át csak az egyéni érdeklődés és a belső mozgatóerő okozhat elégedettséget és sikert. A csapat trénere 60 percben segít elmozdítani a gyerek „belső iránytűjét” a vágyott szakma, hivatás irányába.

 A rendhagyó szülői értekezleten a szülők, az iskolarendszerről és a továbbtanulásról kapnak széleskörű tájékoztatást, hogy alapos információk birtokában a lehető legjobb pályaválasztási döntésre segítsék a gyermekeiket.

 Várjuk Önöket!

 

HÍREK
Szakma Sztár 2019 – egy édesanya szemével
Egy pályaorientációs tanácsadó…mégsem. Egy édesanya lelkesedése és szorongásai a 12. Szakma Sztár fesztiválon
tovább >>

Ésszel és kézzel építettek az „Épít-ésszel” verseny döntősei
Tetőcserép felrakása, állvány szerelése, csempemozaik lerakása és még sok más gyakorlati feladat várta a Épít-ésszel építőipari szakmaismereti verseny döntőseit.
tovább >>

Épít-Ésszel szakmaismereti verseny
Az Épít-Ésszel Baranyában címet viselő szakmaismereti megmérettetésre a baranyai általános iskolák 6., 7. és 8. osztályos tanulói jelentkezhetnek. A 3 fordulós pályaválasztási verseny lehetőséget ad az építőipari szakmákkal való ismerkedésre. Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik még bizonytalanok a pályaválasztásban és azoknak, akik érdeklődnek az építőipar iránt.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: