Hírek

<<< Vissza

2015.10.14

Megjelent, hogy melyek lesznek az ösztöndíjjal támogatott szakmák a 2016/17-es tanévben


Miközben az üzemlátogatások, szakmabemutató rendezvények és a szülői értekezletek zajlottak, és arról beszélgettünk diákokkal, tanárokkal, szülőkkel, hogy mit lehet ösztöndíjjal tanulni...

... megjelent a 297/2015. (X.13.) Kormányrendelet, amely tartalmazza a 2016/17-es tanévre vonatkozó ösztöndíjjal támogatott hiányszakmákat!
 

Ahogy az már eddig is tudtuk, most először 15+5 szakma található a listán, melyek közül 15 általános iskola után választható, 5 pedig érettségihez kötött. Hogy pontosan melyek ezek a szakmák, megtekinthető itt:

Ösztöndíjjal támogatott hiányszakmák 2016/17.

HÍREK
Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! tábor
Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! pályaorientációs tábor. A tábor férőhelyei hamar beteltek, a gyerekek izgatottan várják a programokat.
tovább >>

Made in Kecskemét - Meglátogattuk a Mercedes-Benz autógyárat
2018. június 4-én az AutóMánia Szakmaismereti Verseny döntős csapatai jutalomként egynapos kiránduláson vettek részt, melynek célállomása a kecskeméti Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. volt.
tovább >>

Látogass el a budapesti EuroSkills versenyekre!
2018-ban Közép-Kelet-Európában először hazánk rendezi meg a EuroSkills versenyt. A EuroSkills a fiatal szakemberek Európa-bajnoksága, látványos bemutatója a szakmáknak és a legfrissebb európai fejlesztéseknek.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: