Hírek

<<< Vissza

2015.10.14

Megjelent, hogy melyek lesznek az ösztöndíjjal támogatott szakmák a 2016/17-es tanévben


Miközben az üzemlátogatások, szakmabemutató rendezvények és a szülői értekezletek zajlottak, és arról beszélgettünk diákokkal, tanárokkal, szülőkkel, hogy mit lehet ösztöndíjjal tanulni...

... megjelent a 297/2015. (X.13.) Kormányrendelet, amely tartalmazza a 2016/17-es tanévre vonatkozó ösztöndíjjal támogatott hiányszakmákat!
 

Ahogy az már eddig is tudtuk, most először 15+5 szakma található a listán, melyek közül 15 általános iskola után választható, 5 pedig érettségihez kötött. Hogy pontosan melyek ezek a szakmák, megtekinthető itt:

Ösztöndíjjal támogatott hiányszakmák 2016/17.

HÍREK
Szakma Sztár 2019 – egy édesanya szemével
Egy pályaorientációs tanácsadó…mégsem. Egy édesanya lelkesedése és szorongásai a 12. Szakma Sztár fesztiválon
tovább >>

Ésszel és kézzel építettek az „Épít-ésszel” verseny döntősei
Tetőcserép felrakása, állvány szerelése, csempemozaik lerakása és még sok más gyakorlati feladat várta a Épít-ésszel építőipari szakmaismereti verseny döntőseit.
tovább >>

Épít-Ésszel szakmaismereti verseny
Az Épít-Ésszel Baranyában címet viselő szakmaismereti megmérettetésre a baranyai általános iskolák 6., 7. és 8. osztályos tanulói jelentkezhetnek. A 3 fordulós pályaválasztási verseny lehetőséget ad az építőipari szakmákkal való ismerkedésre. Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik még bizonytalanok a pályaválasztásban és azoknak, akik érdeklődnek az építőipar iránt.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: