Hírek

<<< Vissza

2018.06.21

Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! tábor


Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! pályaorientációs tábor. A tábor férőhelyei hamar beteltek, a gyerekek izgatottan várják a programokat.

 

2018. június 25-29. között egyhetes napközi jellegű pályaorientációs tábort szervez a kamara általános iskolás 5-6-7. osztályos gyermekek részére. Az előző évhez képest még több program, céglátogatás várható, unatkozásra nem érdemes számítani! A tábor látogatása előzetes jelentkezéshez kötött, ami rendkívül gyorsan betelt. A táborozó gyermekek között két visszatérő diákot üdvözölhetünk.

Ahogy az már a tábor felhívásában is szóba került, lehetőség nyílik, hogy a gyerekek közelebb kerüljenek önmagukhoz, robotot programozzanak, játékos formában megismerjék a környezetbarát távhő előállítását, milyen szakterületekhez kapcsolódik a víz, fagyizzanak, kreatívkodjanak, stúdióban, autószalonban járjanak, játszanak, kalandokat szerezzenek.

A tábor programja

 

HÍREK
Valódi szakmák virtuális szemüvegen keresztül
Október közepén indult útnak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztást támogató „Szakmavilág” roadshow kamionja. November 20-án érkezik Pécsre.
tovább >>

IT és TI informatikai előadás sorozat
Idén második alkalommal kerül megrendezésre az informatikai előadássorozat.
tovább >>

Nyílt nap a Hauni Hungariánál 2018. szeptember 22.-én
A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira – gyere el, nézd meg, próbáld ki!
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: