Hírek

<<< Vissza

2018.06.21

Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! tábor


Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! pályaorientációs tábor. A tábor férőhelyei hamar beteltek, a gyerekek izgatottan várják a programokat.

 

2018. június 25-29. között egyhetes napközi jellegű pályaorientációs tábort szervez a kamara általános iskolás 5-6-7. osztályos gyermekek részére. Az előző évhez képest még több program, céglátogatás várható, unatkozásra nem érdemes számítani! A tábor látogatása előzetes jelentkezéshez kötött, ami rendkívül gyorsan betelt. A táborozó gyermekek között két visszatérő diákot üdvözölhetünk.

Ahogy az már a tábor felhívásában is szóba került, lehetőség nyílik, hogy a gyerekek közelebb kerüljenek önmagukhoz, robotot programozzanak, játékos formában megismerjék a környezetbarát távhő előállítását, milyen szakterületekhez kapcsolódik a víz, fagyizzanak, kreatívkodjanak, stúdióban, autószalonban járjanak, játszanak, kalandokat szerezzenek.

A tábor programja

 

HÍREK
Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád világbajnoka!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az adott versenyszám szakmai támogatója együttesen várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat szakmájukban a fiatal szakemberek bajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.
tovább >>

Karácsonyfa díszítés forrasztópákával
Nyomtatott áramkör, dióda, led lámpa, forrasztóón és sok minden más. Különleges fenyőfa készült, nem hétköznapi módon. Rendhagyó technika óra a Zipernowszky Szakgimnáziumban
tovább >>

OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: