Hírek

<<< Vissza

2018.06.21

Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! tábor


Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! pályaorientációs tábor. A tábor férőhelyei hamar beteltek, a gyerekek izgatottan várják a programokat.

 

2018. június 25-29. között egyhetes napközi jellegű pályaorientációs tábort szervez a kamara általános iskolás 5-6-7. osztályos gyermekek részére. Az előző évhez képest még több program, céglátogatás várható, unatkozásra nem érdemes számítani! A tábor látogatása előzetes jelentkezéshez kötött, ami rendkívül gyorsan betelt. A táborozó gyermekek között két visszatérő diákot üdvözölhetünk.

Ahogy az már a tábor felhívásában is szóba került, lehetőség nyílik, hogy a gyerekek közelebb kerüljenek önmagukhoz, robotot programozzanak, játékos formában megismerjék a környezetbarát távhő előállítását, milyen szakterületekhez kapcsolódik a víz, fagyizzanak, kreatívkodjanak, stúdióban, autószalonban járjanak, játszanak, kalandokat szerezzenek.

A tábor programja

 

HÍREK
Szakma Sztár 2019 – egy édesanya szemével
Egy pályaorientációs tanácsadó…mégsem. Egy édesanya lelkesedése és szorongásai a 12. Szakma Sztár fesztiválon
tovább >>

Ésszel és kézzel építettek az „Épít-ésszel” verseny döntősei
Tetőcserép felrakása, állvány szerelése, csempemozaik lerakása és még sok más gyakorlati feladat várta a Épít-ésszel építőipari szakmaismereti verseny döntőseit.
tovább >>

Épít-Ésszel szakmaismereti verseny
Az Épít-Ésszel Baranyában címet viselő szakmaismereti megmérettetésre a baranyai általános iskolák 6., 7. és 8. osztályos tanulói jelentkezhetnek. A 3 fordulós pályaválasztási verseny lehetőséget ad az építőipari szakmákkal való ismerkedésre. Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik még bizonytalanok a pályaválasztásban és azoknak, akik érdeklődnek az építőipar iránt.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: