Hírek

<<< Vissza

2018.04.19

„Fedezd fel Önmagad!” - Pályaorientációs tábor


2018. június 25-29 között egyhetes pályaorientációs tábort szervez a kamara 5-6-7. osztályos általános iskolás gyermekek részére.Az egyhetes (5 munkanap) napközis jellegű táborban érdekes és hasznos programokon keresztül olyan élményeket szerezhetsz, melyek nagy segítséget nyújthatnak a pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntésedhez.

Az idei program játékos vetélkedőkön, céglátogatásokon, önismereti és kreatív foglalkozásokon keresztül rendkívül széles körben mutatja be a szakmák világát.

Robotot fogunk összerakni, programozni, autószalonba megyünk és autózunk is, filmet készítünk Urbán Ernő stúdiójában, megnézzük hogy „készül” a környezetbarát távhő és kreatívoskodunk is, mert egy munka lehet kreatív is! Lesz kultúrprogram, sport és pihenünk is, mert hosszú volt az idei tanév. Suliról nem beszélünk, de arról, hogy mi szeretnél lenni felnőttkorodban, arról igen!

A részvételi díj 50 %-os kamarai támogatással: 20 000 Ft/gyermek/5 munkanap.

Jelentkezési határidő június 11., 12.00. a csatolt jelentkezési lapon!

A tábor helyszíne: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.

A részvételi díjat a cég vagy a szülő is fizetheti. Az összeg tartalmazza a programok lebonyolítását, a belépőket, az ebédet, az uzsonnát, a gyümölcsöt és az utazások költségeit.

A programról további információ és jelentkezés:

Strasz Eszter estrasz@pbkik.hu 20/359-6340  és Purger Valéria vpurger@pbkik.hu, 20/530-1503 pályaorientációs tanácsadók

Jelentkezési lap

Tábor 2017

HÍREK
Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád világbajnoka!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az adott versenyszám szakmai támogatója együttesen várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat szakmájukban a fiatal szakemberek bajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.
tovább >>

Karácsonyfa díszítés forrasztópákával
Nyomtatott áramkör, dióda, led lámpa, forrasztóón és sok minden más. Különleges fenyőfa készült, nem hétköznapi módon. Rendhagyó technika óra a Zipernowszky Szakgimnáziumban
tovább >>

OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: