Hírek

<<< Vissza

2018.04.25

A Csodák Palotájában jártunk


A Gép-Ésszel és a Villany-Ász Szakmaismereti Verseny döntős csapatai egy budapesti kiránduláson vettek részt 2018. április 23-án.

A Gép-Ésszel és a Villany-Ász szakmaismereti versenyek döntőbe jutó 10-10 legjobb csapatát nem csak az átadott, kézzel fogható ajándékokkal jutalmazták, hanem egynapos kiránduláson is részt vettek.

A közel 70 fő a Szakma Sztár Fesztivált és a Csodák Palotáját látogatta meg. A kirándulók a XI. Szakma Sztár Fesztivál első napján a szakmák kiválóságait, valamint feladatmegoldásaik első lépéseit láthatták. A délutáni órákban a Csodák Palotájában szereztek a kirándulók aha-élményt.

Az utat a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezte.

 

Kapcsolódó anyagok:

Képgaléria

További pályaválasztással kapcsolatos információk

HÍREK
A leglányosabb pályaorientációs nap: TechCsajok
Közel 300 Baranyai középiskolás diáklány vett részt a pécsi Tudásközpontban a TechCsajokon. A rendezvény célja a műszaki és természettudományos szakterületek népszerűsítése a lányok körében.
tovább >>

Pályaorientációban jeleskedik a Pécsi Meszesi Általános Iskola
Idén tavasszal első alkalommal szervezte meg a Pécsi Meszesi Általános Iskola a Mesterségünk címere projektet, melynek zárónapjára tegnap került sor.
tovább >>

AutóMánia: vásárosdombói a nyertes csapat
2018. április 27-én került megrendezésre az AutóMánia járműtechnikai szakmaismereti verseny döntője. A döntőn a 10 legjobb csapat versenyzett. A döntős diákok jutalma a kecskeméti autógyár látogatása.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: