Hírek

<<< Vissza

2018.04.25

A Csodák Palotájában jártunk


A Gép-Ésszel és a Villany-Ász Szakmaismereti Verseny döntős csapatai egy budapesti kiránduláson vettek részt 2018. április 23-án.

A Gép-Ésszel és a Villany-Ász szakmaismereti versenyek döntőbe jutó 10-10 legjobb csapatát nem csak az átadott, kézzel fogható ajándékokkal jutalmazták, hanem egynapos kiránduláson is részt vettek.

A közel 70 fő a Szakma Sztár Fesztivált és a Csodák Palotáját látogatta meg. A kirándulók a XI. Szakma Sztár Fesztivál első napján a szakmák kiválóságait, valamint feladatmegoldásaik első lépéseit láthatták. A délutáni órákban a Csodák Palotájában szereztek a kirándulók aha-élményt.

Az utat a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezte.

 

Kapcsolódó anyagok:

Képgaléria

További pályaválasztással kapcsolatos információk

HÍREK
Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád világbajnoka!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az adott versenyszám szakmai támogatója együttesen várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat szakmájukban a fiatal szakemberek bajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.
tovább >>

Karácsonyfa díszítés forrasztópákával
Nyomtatott áramkör, dióda, led lámpa, forrasztóón és sok minden más. Különleges fenyőfa készült, nem hétköznapi módon. Rendhagyó technika óra a Zipernowszky Szakgimnáziumban
tovább >>

OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: