Hírek

<<< Vissza

2018.04.25

A Csodák Palotájában jártunk


A Gép-Ésszel és a Villany-Ász Szakmaismereti Verseny döntős csapatai egy budapesti kiránduláson vettek részt 2018. április 23-án.

A Gép-Ésszel és a Villany-Ász szakmaismereti versenyek döntőbe jutó 10-10 legjobb csapatát nem csak az átadott, kézzel fogható ajándékokkal jutalmazták, hanem egynapos kiránduláson is részt vettek.

A közel 70 fő a Szakma Sztár Fesztivált és a Csodák Palotáját látogatta meg. A kirándulók a XI. Szakma Sztár Fesztivál első napján a szakmák kiválóságait, valamint feladatmegoldásaik első lépéseit láthatták. A délutáni órákban a Csodák Palotájában szereztek a kirándulók aha-élményt.

Az utat a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezte.

 

Kapcsolódó anyagok:

Képgaléria

További pályaválasztással kapcsolatos információk

HÍREK
Informatika és a hagyományos szakmák találkozása
A XXI. században a tradicionális szakmákat újra kell gondolnunk, méghozzá a digitális térbe helyezve.
tovább >>

Sikeresen zárult a pályaválasztási tábor
A 2018. júniusának utolsó hetében került megrendezésre a Fedezd fel Önmagad! pályaválasztási tábor. A táborban különböző szakterületeket érintő programokon és üzemlátogatásokon vettek részt a 6-7. osztályos gyerekek, akik életre szóló tapasztalatokat és élményeket szereztek a héten.
tovább >>

Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! tábor
Hétfőn kezdődik a Fedezd fel Önmagad! pályaorientációs tábor. A tábor férőhelyei hamar beteltek, a gyerekek izgatottan várják a programokat.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: