Hírek

<<< Vissza

2018.02.01

Vidéki iskola diákja lett a közönségdíjas alkotó


A 3D és Én kreatív versenyen a legtöbb közönségszavazatot a Kereszt c. modell kapta. A modell készítője egy vidéki iskolában tanuló diák, aki 2018. február 1-jén kapta meg jutalmát.

2017 őszén került megrendezésre a 3D és Én verseny, melynek alkotásaira 2018. január 19-ig szavazhattak az érdeklődők. A fotogrammetriai, kreatív verseny során egy térbeli tárgyról kellett készíteniük a diákoknak fényképeket; a fotókból a - Greypixel Geometrics weboldaláról is elérhető - Autodesk Recap Photo szoftver segítségével egy virtuális modellt hoztak létre, melyen szükség esetén utómunkát is lehetett végezni. A verseny virtuális kiállítással egybekötött díjátadójára még 2017. december 19-én került sor, ám még nem teljesen zárult le a versengés a diákok között. A versenyre beküldött modellek közül a legjobbnak vélt alkotásra szavazhattak az érdeklődők is egy hónapon keresztül. A legtöbb szavazatot Orsós Hanna, a Vásárosdombói Általános Iskola tanulója kapta a Kereszt c. modellel. A díjat (egy 8 perces birodalom stratégiai társasjátékot) az Vásárosdombói Általános Iskolában a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tanácsadója, Piacsek László, adta át.

Gratulálunk Orsós Hannának!
 

Képek:

További információk:

A verseny eredményhirdetése

A verseny felhívása

HÍREK
OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez

Valódi szakmák virtuális szemüvegen keresztül
Október közepén indult útnak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztást támogató „Szakmavilág” roadshow kamionja. November 20-án érkezik Pécsre.
tovább >>

IT és TI informatikai előadás sorozat
Idén második alkalommal kerül megrendezésre az informatikai előadássorozat.
tovább >>
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Név:
E-mail: